Man rijdt met auto sloot in en slaat op de vlucht

KERKDRIEL - Donderdagochtend 13 januari zag een motoragent een auto in Kerkdriel rijden die nogal zijn best deed om op te vallen. Bij het zien van de motorrijder ging de bestuurder rechtop zitten, stoer vooruitkijken en begon zijn auto te dansen alsof hij niet in de juiste versnelling stond. Hij had duidelijk de auto niet onder controle. Tijd voor een controle dacht de motoragent.
 
De bestuurder kreeg een volgteken en in eerste instantie reed de bestuurder netjes achter de motorrijder aan alleen bij de eerste de beste mogelijkheid om te vluchten pakte hij zijn kans. Naja, pakken is een groot woord want de bestuurder "vloog" uit de bocht en belanden in de sloot. Als je dan in de sloot ligt zou je denken dat het wel genoeg is voor vandaag maar daar dacht de bestuurder toch echt anders over. Hij wist heel soepel uit zijn auto te komen en rende een erf op van een woning en probeerde zich te verstoppen. De verdachte dacht de politie te slim af te zijn door zijn eerste laag kleding uit te trekken en deze bij de woning te verstoppen om vervolgens zijn weg als "normale" voetganger te vervolgen. Bij zijn wandeling passeerde hij de motorrijder waarop hij is aangehouden.
 

𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦?

Waarom ging deze man er nu vandoor? De verdachte, een 32 jarige man, zonder vaste woon of verblijfplaats had geen rijbewijs. Verder had hij pepperspray en drugs bij zich. De politie heeft onderzoek gedaan naar het gebruik van verdovende middelen middels een speekseltest en deze was ook positief. Verder zijn er diverse bekeuringen uitgeschreven waar de Officier van Justitie zich over gaat buigen. Daarnaast mag de verdachte zich gaan melden bij de rechtbank voor het rijden onder invloed.
hert Anne Frank onderwijs dorpshuis overlast Den Bosch verkeersmaatregelen betaald parkeren uitleveringsverdrag Wethouder Posthouwer Esdoornstraat resort aan de maas kernatlassen afgesloten energie besparing