Start werkzaamheden centrumgebied Kerkdriel

KERKDRIEL - Op 5 september start aannemer Vissers Ploegmakers B.V. met de werkzaamheden aan het centrum van Kerkdriel. De aannemer begint in de Teisterbandstraat en aan de oostkant van het Mgr. Zwijsenplein (aan de kant van de tandarts en de dierenarts). Hierna is de rest van het plein in fases aan de beurt. Naar verwachting zijn alle werkzaamheden aan het einde van dit jaar afgerond.

Weekmarkt op een andere locatie

Vanwege de werkzaamheden op het plein is de markt vanaf vrijdag 9 september tot en met het einde van het jaar op een andere locatie: het parkeerterrein van het gemeentehuis (bereikbaar vanaf de Kerkstraat).

Meer over het project ‘Centrumgebied Kerkdriel’

Het project ‘Centrumgebied Kerkdriel’ gaat over het opnieuw inrichten van het gebied tussen het Monseigneur Zwijsenplein en de Teisterbandstraat. Samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen zorgen we ervoor dat het centrumgebied een mooi en levend dorpshart wordt. Kijk op de pagina over centrumgebied Kerkdriel voor meer informatie over het project en de planning van de werkzaamheden.

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
Oude Wasserij jaarwisseling Poederoijen Alcoholwet Zaltbommelse stadpark Klompenmakershof Tiel nieuwjaar MG Schmidthof carbidschieten nachtregister brandbom Wadenoijen Bezoekerscentrum De Grote Rivieren Stichting met je hart