Tijdelijk parkeren met parkeerschijf op Gasthuisplein Kerkdriel

Vanwege de werkzaamheden aan het Mgr. Zwijsenplein tot en met het einde van het jaar is het tijdelijk drukker met parkeren op het Gasthuisplein in Kerkdriel. Daarom is een groot deel van het Gasthuisplein vanaf zaterdag 1 oktober tot en met 31 december 2022 een blauwe zone. In die periode mag u van maandag 9.00 uur tot en met zaterdag 18.00 uur maximaal twee uur aaneengesloten parkeren met een parkeerschijf.

Hoe werkt het?

Parkeert u uw auto vanaf 1 oktober tussen maandag 9.00 uur en zaterdag 18.00 uur op het Gasthuisplein (de parkeerplaats buiten tussen de Lidl en winkelcentrum D’n Delkant) in Kerkdriel? Let dan goed op! Op het grootste deel van dat plein hebt u dan een parkeerschijf nodig. U herkent de blauwe zone aan de blauwe lijnen die worden aangebracht op het plein. Stel de parkeerschijf in op de tijd dat u aankomt op uw parkeerplaats en plaats de schijf zichtbaar onder de voorruit van uw auto. U mag uw voertuig maximaal twee uur achter elkaar op die parkeerplaats laten staan. Buiten de aangegeven tijden kunt u op het Gasthuisplein vrij parkeren zonder parkeerschijf.

Einde blauwe zone

Naar verwachting zijn de werkzaamheden op en rondom het Mgr. Zwijsenplein eind dit jaar afgerond. Daarna neemt de parkeerdruk op het Gasthuisplein af. Het parkeren met een parkeerschijf vervalt daarom op 1 januari 2023.

Sellenra Vastgoed Ontwikkeling BV nepmails ongeluk zonnepanelen Molenstraat Koningin Wilhelminastraat muziektent Digitaal Corona Certificaat verkeerscontrole LAVG Gamerschestraat woningzoekenden De Kernen blauwauwalg salmonella