Op zaterdag 16 december, omstreeks 9.30 uur, kwam er een verontrustende melding binnen dat het levenloze lichaam van een man was ontdekt in de uitgestrekte uiterwaarden langs het Heusdensch Kanaal. Na een grondig onderzoek door de autoriteiten is gebleken dat de man het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Het forensisch onderzoek dat nauwgezet werd uitgevoerd, heeft tot op heden niet geleid tot de vaststelling van de identiteit van de overleden man. Dit intrigeert de autoriteiten en brengt hen ertoe een dringende oproep te doen aan het publiek: wie mist mogelijk een dierbare of herkent de kleding van de onbekende man?

De omstandigheden rondom het overlijden zijn nog in nevelen gehuld, en de autoriteiten doen een beroep op de medewerking van de gemeenschap om dit mysterie op te lossen. Het is van het grootste belang dat eventuele getuigen of personen met relevante informatie zich melden bij de lokale politie.

De politie benadrukt dat zelfs de kleinste aanwijzing van onschatbare waarde kan zijn bij het achterhalen van de identiteit van de man en het ontrafelen van de omstandigheden rond zijn tragische overlijden. De samenwerking van het publiek is van cruciaal belang om recht te doen aan het slachtoffer en zijn nabestaanden.

Mocht u informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie. Uw hulp kan het verschil maken in het aan het licht brengen van de waarheid en het brengen van gerechtigheid voor het slachtoffer.

Signalement en kleding

 • De man is ongeveer 1,60 meter lang
 • Kort haar
 • Vermoedelijk tussen de 20 en 40 jaar oud
 • Hij had een slecht gebit met rotte tanden
   
 • Hij droeg:
  • een grijs T-shirt met borstzakje
  • twee zwarte zwangerschapsleggings over elkaar
  • zwarte kuitwarmers
  • zwarte leren sneakers met witte zool van het merk Puma

 

Politie: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/december/02-nederhemert-overleden-man.html

p1p2p4

Zoals elk jaar vindt er een schouw plaats in de kernen en wijken van de gemeente Zaltbommel. Op donderdag 3 september was het de beurt aan Nederhemert. De schouw werd uitgevoerd door de dorpsraad, wethouder Gijs van Leeuwen, dorpscoördinator en de buitendienst van de gemeente Zaltbommel.

Tijdens een fietstocht door Nederhemert is er gekeken naar mogelijke verbeterpunten in de openbare ruimte. De dorpsraad uit Nederhemert had al eerder input gevraagd aan de inwoners van Nederhemert en de punten die hier uit zijn voortgekomen zullen samen met de bevindingen tijdens de schouw worden opgepakt.

Net als voorgaande jaren zag het er in Nederhemert, met uitzondering van wat kleine punten, weer prima uit.

Foto: Gemeente Zaltbommel

 

DHL Druten World cleanup day camerabeelden resort aan de maas Nieuwendijk carnaval Heusdensch Kanaal Rabo SmartBuilds Patrijsstraat Hadewychstraat Bureau RAAP Wildbeheer Bommelerwaard Peter de Vries coa