Slot Loevestein in de schijnwerpers bij 'Denkend aan Holland'

Vanavond is het zover! Op zaterdag 9 september om 21:30 uur wordt een nieuwe aflevering van het populaire programma 'Denkend aan Holland' uitgezonden op NPO1. Deze keer staat Slot Loevestein in de schijnwerpers en kunnen kijkers genieten van de prachtige beelden en verhalen die dit historische slot te bieden heeft.

In deze aflevering van 'Denkend aan Holland' gaan presentatoren Janny van der Heijden en André van Duin op ontdekkingstocht door Nederland. Ze bezoeken diverse bijzondere locaties en laten de schoonheid van ons eigen land zien. Deze keer staat Slot Loevestein op het programma, een iconisch kasteel gelegen aan de samenvloeiing van de Maas en de Waal.

Slot Loevestein heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het diende onder andere als staatsgevangenis en was de plek waar de beroemde rechtsgeleerde Hugo de Groot zijn ontsnapping in een boekenkist plande. Het slot staat bekend om zijn prachtige architectuur en de schitterende omgeving aan de rivieren.

Tijdens de aflevering zullen Janny en André de kijkers meenemen op een fascinerende reis door de geschiedenis en de natuurlijke schoonheid van Slot Loevestein. Mis deze unieke kans niet om Slot Loevestein vanuit uw eigen huiskamer te ontdekken. Zorg ervoor dat u om 21:30 uur klaar zit voor 'Denkend aan Holland' op NPO1 en laat u verrassen door de pracht en praal van dit historische juweel aan de rivieren.

Veel kijkplezier!

airco duiurzaamheid hondenuitlaatplekken TBS Alem beroving school gratis bromfiets fraude Oisterwijk laagvlieggebied MFC de Steen pizza hardloper