Vanavond is het zover! Op zaterdag 9 september om 21:30 uur wordt een nieuwe aflevering van het populaire programma 'Denkend aan Holland' uitgezonden op NPO1. Deze keer staat Slot Loevestein in de schijnwerpers en kunnen kijkers genieten van de prachtige beelden en verhalen die dit historische slot te bieden heeft.

Poederoijen - De politie zoekt getuigen nadat meerdere dienstvoertuigen in Poederoijen zwaar beschadigd werden door gegooid vuurwerk tijdens de jaarwisseling. De drie voertuigen zijn momenteel niet inzetbaar. Daarnaast hielden twee agenten klachten over aan de harde klappen en moesten ze hun werk die dienst stilleggen. Het incident vond plaats rond 1 uur ’s nachts op de Burgemeester Posweg.

Vannacht omstreeks 00:00 uur kregen wij een melding van een verdachte situatie op de Burgemeester Posweg te Poederoijen. Ter plaatse troffen wij twee personen in een voertuig aan welke zich niet konden identificeren. Hierop hebben wij het voertuig doorzocht en troffen wij een hoeveelheid hard- en softdrugs aan.

Prins van Oranjestraat televisie Booster webshop spoofing verkeerscontrole nepbankmedewerker Krommenie xtc-lab huisslaaf Hurwenensestraat Landmacht overleden brandweerpost Kerkdriel bestemmingsplan