Aangepaste locatie carbidschieten Rossum

Vorige week maakte de gemeente Maasdriel twee locaties bekend waar carbidschieten dit jaar onder strikte voorwaarden is toegestaan. De gemeente Maasdriel heeft in deze berichtgeving per ongeluk de verkeerde locatie in Rossum genoemd. Carbidschieten is alleen toegestaan op het grasveld ter hoogte van Maasdijk 12.

Dit is de locatie waar de kindervakantieweek wordt georganiseerd. Carbidschieten is dus niet toegestaan op het trapveldje in Rossum.

Meldingsplicht

Wie carbid wil schieten op 31 december is verplicht een melding daarvan te maken bij de gemeente. Degenen die een melding maken of al hebben gemaakt, worden door de gemeente geattendeerd op de locatiewijziging. Daarnaast dient men zich te houden aan de voorschriften uit de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) en de coronamaatregelen. De buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) van de gemeente zullen op oudejaarsdag handhaven op het naleven van de geldende regels.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
Cambium College brug Zandstraat SEM Oisterwijk DigiD Maasdriel routekaart bouwrijp Utrechteweg Bertus de Leeuw Klompenmakershof afpersing Esso Roland Gieles