Getuigen gezocht van beroving in Velddriel

 
De politie kreeg op maandagochtend 12 oktober een melding dat een man was beroofd door een ‘agent’. Het slachtoffer een 54-jarige man uit Oekraïne stond rond 10:12 uur geparkeerd bij het Esso tankstation aan de Provincialeweg in Velddriel toen er ineens op zijn raam werd geklopt door een onbekende man. De onbekende man liet een pasje zien waar ‘politie’ op stond en zei dat hij een controle wilde doen. De zogenaamde agent keek vervolgens in de auto en zag dat het slachtoffer wat geld bij zich had en hij wist het geld en de autosleutels van het slachtoffer te bemachtigen en ging er met de buit vandoor.
 
De politie is opzoek naar getuigen en vraagt of mensen die iets hebben gezien of gehoord zich te melden bij de politie. Heb jij iets gezien of gehoord? Geef je tip dan door via politie.nl of bel met 0900-8844.
 
Dit kan helaas iedereen overkomen: slachtoffer worden van zo’n babbeltruc. Let dus altijd goed op als je wordt aangesproken door een onbekende. In Nederland legitimeert een politieagent in burger zich altijd met een legitimatiebewijs van de Nederlandse politie. Twijfel je aan de echtheid van zijn/haar identiteit dan kun je ons bellen via 0900-8844.
nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
bekeuring Werkendam Vijfherenlanden minderjarige Gemeente Maasdriel De Kreek poltie fietser A2 Lage Rooijen B.V. inbeslagname NS station Zaltbommel Rotterdamse Bol Heemstraweg-West identiteitsbewijs kernvisies