Impuls voor entree Maasdriel

Bij het binnenrijden van Maasdriel vanaf de A2 springen de grote, gele machines van Big Machinery meteen in het oog. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink uit zijn jasje gegroeid en wil graag uitbreiden. Om dat mogelijk te maken, sloot wethouder Peter de Vries namens het college een anterieure overeenkomst met de initiatiefnemer.

In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het wijzigen van het bestemmingsplan.

De grote machines verhuizen naar een bedrijventerrein aan de andere kant van de snelweg. De reparatieplaats verhuist naar een andere plek op De Geerden en op de huidige locatie komt het nieuwe kantoor en de showroom. Wethouder De Vries over de plannen: “Wij juichen dit initiatief van harte toe, want de locatie is een belangrijke entree van onze gemeente. Eerder pakten we al de uitstraling van bedrijventerrein De Geerden aan. De plannen van Big Machinery zijn een nieuwe impuls voor de toonaangevende locatie langs de Provincialeweg.”

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
wandeltocht Giessenburg Boxhof Poederoijen app plunderingen Nieuwendijk Bommelerwaard weerbericht dorpshuis proces verbaal zwemwater ziekenhuis bedrijfsverzamelgebouwen inloopbijeenkomst