Impuls voor entree Maasdriel

Bij het binnenrijden van Maasdriel vanaf de A2 springen de grote, gele machines van Big Machinery meteen in het oog. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink uit zijn jasje gegroeid en wil graag uitbreiden. Om dat mogelijk te maken, sloot wethouder Peter de Vries namens het college een anterieure overeenkomst met de initiatiefnemer.

In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het wijzigen van het bestemmingsplan.

De grote machines verhuizen naar een bedrijventerrein aan de andere kant van de snelweg. De reparatieplaats verhuist naar een andere plek op De Geerden en op de huidige locatie komt het nieuwe kantoor en de showroom. Wethouder De Vries over de plannen: “Wij juichen dit initiatief van harte toe, want de locatie is een belangrijke entree van onze gemeente. Eerder pakten we al de uitstraling van bedrijventerrein De Geerden aan. De plannen van Big Machinery zijn een nieuwe impuls voor de toonaangevende locatie langs de Provincialeweg.”

veiligheid Zuilichem N322 mondkapjes CDA Maasdriel Rietschoof celstraf station Den Bosch parkeerbeleid Aannemersbedrijf Gijben danscentrum Rosmalen aardwarmte St. Clarastraat PHTB Waalwijk