Volgende stap op weg naar woningbouw Well

Na een periode van plannen maken, is de volgende fase voor het woningbouwplan aan de Maaijenstraat in Well aangebroken. Reuvers Ontwikkeling & Bouw heeft de opdracht gekregen voor de ontwikkeling van de 16 woningen aan de Maaijenstraat.

Op de voormalige korfbalvelden komen 3 vrijstaande woningen, 2 geschakelde woningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen voor de verkoop. Daarnaast realiseert Woonstichting De Kernen 5 rijwoningen, die bestemd zijn voor sociale huur.

Wethouder Peter de Vries: “Bij de uitwerking van het plan is rekening gehouden met de voorkeuren van inwoners, die op meerdere momenten meedachten over de invulling van het gebied. Aan de rand van het dorp ontstaat straks een buurt waar het prettig wonen is. De traditionele woningbouw en de groene openbare ruimte zorgen voor een rustige, aangename sfeer. Zowel senioren die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning, als doorstromers en sociale huurders zullen zich snel thuis zullen voelen op deze plek.”

Na de bouwvakvakantie start Reuvers met de verkoop van de woningen, waarbij geïnteresseerden die zich al hadden aangemeld als eerste de kans krijgen om te reageren. Naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 2022.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
Hondstraat handsfree Boxhof Pietersdijk Breda duurzaam vuurwapen vakantiepark Peter de Vries De Kil Wethouder Willem Posthouwer doof Feestweekend brand De Vergt