Volgende stap op weg naar woningbouw Well

Na een periode van plannen maken, is de volgende fase voor het woningbouwplan aan de Maaijenstraat in Well aangebroken. Reuvers Ontwikkeling & Bouw heeft de opdracht gekregen voor de ontwikkeling van de 16 woningen aan de Maaijenstraat.

Op de voormalige korfbalvelden komen 3 vrijstaande woningen, 2 geschakelde woningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen voor de verkoop. Daarnaast realiseert Woonstichting De Kernen 5 rijwoningen, die bestemd zijn voor sociale huur.

Wethouder Peter de Vries: “Bij de uitwerking van het plan is rekening gehouden met de voorkeuren van inwoners, die op meerdere momenten meedachten over de invulling van het gebied. Aan de rand van het dorp ontstaat straks een buurt waar het prettig wonen is. De traditionele woningbouw en de groene openbare ruimte zorgen voor een rustige, aangename sfeer. Zowel senioren die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning, als doorstromers en sociale huurders zullen zich snel thuis zullen voelen op deze plek.”

Na de bouwvakvakantie start Reuvers met de verkoop van de woningen, waarbij geïnteresseerden die zich al hadden aangemeld als eerste de kans krijgen om te reageren. Naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 2022.

bedrijfsverzamelgebouwen Waalwijk indexatie vrachtverkeer rookvrij bomen kappen blauwe schijf Strandbad Well proces verbaal Dreumel De Waluwe bietenrooier bezemwagen prinsjesdag Martinus Nijhoffbrug