De Politie Bommelerwaard heeft afgelopen week op diverse locaties in de regio snelheidscontroles uitgevoerd, waarbij opvallend veel bestuurders te hard reden. In Gameren, Well en Nederhemert werden in totaal ongeveer 30 boetes uitgeschreven voor snelheidsovertredingen van meer dan 20 kilometer per uur (na correctie).

Well - De Gemeente Maasdriel heeft bekendgemaakt dat er blauwalg is aangetroffen bij Strandbad Well. Inwoners worden dringend geadviseerd om niet het water in te gaan, aangezien contact met de blauwalg kan leiden tot huidirritatie, maag- of darmklachten. Ook huisdieren, waaronder honden, dienen uit het water te blijven.

Vanaf 15 mei is de standplaats bij strandbad Well aan de Bergse Maasdijk beschikbaar. De gemeente Maasdriel is op zoek naar een professionele ondernemer die op warme zomerse dagen aan badgasten en voorbijgangers etenswaren en drinken wil verkopen. Beheer en onderhoud van het aanwezige sanitair en het opruimen van zwerfaval op het strand en de fietsenstalling hoort bij de standplaats.

Reageren kan tot uiterlijk 20 april, lees de pagina voor meer informatie en aanmelden.

 

Gamerensewaard Pieter van Maaren Janssen vaccin KVK code 95 Heijningen chalet ledlamp A50 amfetamine De Waluwe Peter de Vries bouwterrein Israel leefgeld