Werkzaamheden aan de Steenweg en Beersteeg in Zaltbommel

In de Steenweg en de Beersteeg vervangen we een rioolwaterpersleiding. Via deze leiding pompen we rioolwater vanaf het rioolgemaal aan de Steenweg, bij de Fordgarage, naar het hoofdgemaal van het waterschap aan de Beersteeg. De oude leiding is zo’n 50 jaar oud en gemaakt van asbestcement.

Voor een betrouwbare afvoer van rioolwater is het nodig dat deze vervangen wordt. De leiding vanaf de Beersteeg tot aan de Steenweg is al gelegd. In de loop van september volgt nog het resterende stuk persleiding richting het rioolgemaal aan de Steenweg bij de Fordgarage gelegd. In de week van 5 oktober ronden we de rioolwerkzaamheden af en nemen we de nieuwe leiding in gebruik.

Vervanging fietspad Steenweg

Gelijktijdig aan de rioleringswerkzaamheden vervangen we ook het fietspad langs de Steenweg. Dat doen we in twee delen. Het eerste deel is bijna klaar, in de week van 21 september gaat daar het asfalt op. Daarna volgt het tweede deel, deze fase duurt circa 2 à 3 weken. De asfalteringswerkzaamheden voor de 2e fase staan gepland rond 10 oktober.

webshop Hotel Van der Valk doof Hondsneststraat Giessen Aart Robbertstraat getuigen gezocht budget Roemenie milieuwetgeving Nieuwstraat Rietschoof Luxemburg hondenpoep geluidsoverlast