ZALTBOMMEL - In een poging om overlast van fout gestalde fietsen rondom het NS station van Zaltbommel aan te pakken, kondigt de gemeente een grootschalige fietsenopruimactie aan. Momenteel wordt er hinder ondervonden van fietsen die verkeerd geparkeerd staan in de fietsenstalling en op het voorterrein van het station. Ook wordt geconstateerd dat er veel ongebruikte en weesfietsen, fietsen die langer dan 4 weken in het onbeveiligde gedeelte van de fietsenstalling staan, aanwezig zijn.

Zaltbommel, Westervoort, IJmuiden, Den Haag, Amsterdam, Barcelona, Cali - Op dinsdag 12 december zijn door de Dienst Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid en de FIOD meerdere huiszoekingen gedaan en verdachten aangehouden in een internationaal drugsonderzoek. Op de vroege dinsdagochtend viel de politie binnen bij vijf woningen (bedrijfspand) in Westervoort, Zaltbommel, IJmuiden, Den Haag en Amsterdam. Bij deze invallen werden twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 49-jarige man uit Den Haag en een 39-jarige man uit Westervoort. Niet alleen in Nederland is huiszoeking gedaan maar ook in Spanje (Barcelona), alwaar een verdachte werd aangehouden en in Colombia (Cali). De invallen zijn gedaan door de Dienst Speciale Interventies (DSI).

Utrecht - Op maandag 4 december voerde de politie, in samenwerking met de FIOD, acht intensieve doorzoekingen uit in Utrecht, Meteren, Houten en Bilthoven. Vijf personen zijn gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel en witwassen. De operatie resulteerde in de inbeslagname van harddrugs, aanzienlijke contante geldbedragen en diverse voertuigen.

Zaltbommel, 30 oktober 2023 - De Gemeente Zaltbommel heeft aangekondigd dat er omvangrijke asfalteringswerkzaamheden gepland staan voor het Van Voordenpark, die vanaf maandag 30 oktober tot en met vrijdag 1 december zullen plaatsvinden. Het project beoogt de herinrichting van het asfalt in dit specifieke gebied.

ZALTBOMMEL - Van zaterdag 19 augustus tot en met zaterdag 27 augustus 2023 staat Zaltbommel weer in het teken van de jaarlijkse Bommelweek. Een week vol spannende en gezellige activiteiten die plaatsvinden in de pittoreske binnenstad van Zaltbommel. Echter, bezoekers en inwoners moeten rekening houden met beperkingen in het parkeren gedurende deze periode.

De politie doet een dringende oproep aan getuigen van een aanrijding die heeft plaatsgevonden op 15 juli rond 00:30 uur op de Kerkstraat, ter hoogte van de Oenselsestraat in Zaltbommel. Bij het ongeval raakte een voetganger gewond nadat deze was aangereden door een motorvoertuig. Helaas is het motorvoertuig na de aanrijding doorgereden zonder te stoppen, waardoor de gewonde voetganger alleen achterbleef.

IJsselstein - De politie is op zoek naar een specifieke getuige van een dodelijk verkeersongeluk gisteravond op de Utrechtseweg. Daarbij viel een dode en raakten drie mensen gewond. De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk. Op camerabeelden in de buurt is een kleine, blauwe auto te zien. De bestuurder van die auto heeft het ongeluk mogelijk gezien. We komen daarom graag in contact met deze persoon.

Nijmegen - Een 25-jarige man uit Zaltbommel is gisteravond aangehouden na een achtervolging door Nijmegen. De man ging ervandoor nadat hij een stopteken kreeg omdat hij te hard reed en verkeersgevaarlijk rijgedrag vertoonde. De achtervolging stopte toen de man zijn voertuig tot stilstand bracht. Direct daarmee ontstond een aanrijding tussen deze auto en de politieauto die erachter reed.

Brakel Zuidelijke Ontsluitingsroute begroting besparing Recreatievaart stadswallen muziektent VWS Cobra 6 inbeslagname NVWA schoten herdenkingsmonumenten Steenovensestraat tweede kamerverkiezingen