Donderdagochtend 18 November heeft de politie op de Westlanderstraat in Zaltbommel een scooter aangetroffen, waarvan de kentekenplaat niet meer aanwezig was. Na onderzoek blijkt de scooter van diefstal afkomstig te zijn. De eigenaar is in kennis gesteld en die verklaarde dat de scooter afgelopen nacht is weggenomen op de Lange Steigerstraat in Zaltbommel.

Het Openbaar Ministerie (OM) Oost-Nederland heeft woensdag 8 september één jaar celstraf waarvan vier maanden voorwaardelijk geëist tegen een 39-jarige man uit Oss. Hij zou zondagmiddag 30 mei op de Ketelsteeg in Zaltbommel een 52-jarige hardloper van achteren hebben aangereden. De hardloper is als gevolg daarvan overleden.

ZALTBOMMEL - Burgemeester Van Maaren heeft maandag 2 augustus een bedrijfspand aan de Valeton 16F in Zaltbommel gesloten, voor de duur van één jaar. In het pand is hennep gevonden. Tot 2 augustus 2022 is het verboden om het bedrijfspand aan de Valeton 16F te betreden. Het pand wordt zichtbaar afgesloten. De burgemeester wil hiermee een einde maken aan de drugsgerelateerde activiteiten op deze plek.

ZALTBOMMEL - De politie heeft een fiets aangetroffen bij een aanhouding op het station in Zaltbommel. Zij hebben het vermoeden dat dat deze fiets van diefstal afkomstig is. Bent of kent u de eigenaar van deze fiets? Bel dan met 0900-8844

Het werk aan de bastions langs de Hogeweg in De Waluwe is klaar.

Wethouder van Leeuwen: “Hiermee is een onderdeel van het stedenbouwkundige plan van de wijk afgerond. De bastions hebben een groene, recreatieve inrichting gekregen zodat er gespeeld en gewandeld kan worden. Een prachtige afronding van de wijk”.

ZALTBOMMEL - Zondadmiddag 11 juli kreeg de politie een melding van een oplettende getuige dat hij meerdere personen op het terrein van de AVRI in Zaltbommel had zien lopen. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Aan de voorzijde van de AVRI konden agenten direct een verdachte aangehouden, een andere verdachte probeerde nog te ontkomen door het water in te springen maar werd later ook aangehouden.

De binnengracht tussen de Zandstraat en het Zaltbommelse stadpark is op dit moment een groot gapend gat. Maar er zit een uitgekiend plan achter. Grote graafmachines brengen de gracht terug in de oorspronkelijke staat, zodanig dat er weer een connectie komt met de buitengracht. Maar dat niet alleen. Binnen het idee van de sanering heeft er ook een grote schoonmaak plaats.

jan 04, 2022

Politie zoekt eigenaar fiets

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De fiets op de afbeelding is onder verdachte omstandigheden in Zaltbommel…