Getuigenoproep aanrijding Kerkstraat Zaltbommel

De politie doet een dringende oproep aan getuigen van een aanrijding die heeft plaatsgevonden op 15 juli rond 00:30 uur op de Kerkstraat, ter hoogte van de Oenselsestraat in Zaltbommel. Bij het ongeval raakte een voetganger gewond nadat deze was aangereden door een motorvoertuig. Helaas is het motorvoertuig na de aanrijding doorgereden zonder te stoppen, waardoor de gewonde voetganger alleen achterbleef.

De politie heeft nog niet alle benodigde informatie om het onderzoek naar de aanrijding te kunnen voortzetten. Daarom zijn ze dringend op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het incident of die meer informatie hebben over wat er is gebeurd.

Als je relevante informatie hebt, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Je kunt ook een persoonlijk bericht sturen als je dat liever wilt. Vermeld in beide gevallen het zaaknummer 2023327906, zodat de politie de informatie snel aan het juiste onderzoek kan koppelen.

Voor degenen die liever anoniem willen blijven, is er de mogelijkheid om contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000. Hierbij hoef je geen persoonlijke gegevens te verstrekken, maar kun je wel essentiële informatie delen om de politie te helpen bij hun onderzoek.

De politie hoopt met deze getuigenoproep cruciale informatie te verzamelen om de zaak op te lossen en de verantwoordelijke partij te kunnen identificeren.

Tussen de kerk en raadhuis De Kreek begroting Dirk Louter ledlamp kogelgat noodopvang quad Dorpsraad Ammerzoden-Wordragen Piekenwaard Gamerschedijk Meerenstraat verkeersongevallenanalyse Zaltbommelse Binnenstad Bloemkeshof