Van Voordenpark Zaltbommel Ondergaat Asfalteringswerk: Verkeersomleidingen Tijdens Werkzaamheden

Zaltbommel, 30 oktober 2023 - De Gemeente Zaltbommel heeft aangekondigd dat er omvangrijke asfalteringswerkzaamheden gepland staan voor het Van Voordenpark, die vanaf maandag 30 oktober tot en met vrijdag 1 december zullen plaatsvinden. Het project beoogt de herinrichting van het asfalt in dit specifieke gebied.

Tijdens de werkzaamheden blijft de weg overdag toegankelijk in één richting voor bestemmingsverkeer, met behoud van de mogelijkheid om vanaf de A2 in te rijden. De weg wordt echter volledig afgesloten tijdens de asfaltering, die 's avonds en 's nachts plaatsvindt.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Wildemanweg, terwijl lokaal verkeer wordt omgeleid via de Veilingweg. Gedurende de wegafsluitingen zal toezicht worden gehouden door verkeersbegeleiders om een veilige verkeersafwikkeling te garanderen.

De Gemeente Zaltbommel roept alle belanghebbenden op om begrip te tonen en samen te werken tijdens deze werkzaamheden, die gericht zijn op het verbeteren van de lokale infrastructuur en het verhogen van de verkeersveiligheid. De gemeente zal nauw toezicht houden op de voortgang van dit project en staat ter beschikking voor verdere vragen en informatie.

 

wegwerk zaltbommel voorden park

Avri kabinet Biodiversiteit Kajsa Ollongren Zwanenburg quarantaineplicht Gamerschestraat Molenachterdijk kunst donkerstraat 4 mei openbare verlichting waterpijptabak gevlucht Lange Achterdijk