Parkeren in Zaltbommel Binnenstad Beperkt Tijdens Bommelweek 2023

ZALTBOMMEL - Van zaterdag 19 augustus tot en met zaterdag 27 augustus 2023 staat Zaltbommel weer in het teken van de jaarlijkse Bommelweek. Een week vol spannende en gezellige activiteiten die plaatsvinden in de pittoreske binnenstad van Zaltbommel. Echter, bezoekers en inwoners moeten rekening houden met beperkingen in het parkeren gedurende deze periode.

Verschillende Parkeerbeperkingen

Gedurende de Bommelweek zijn er bepaalde dagen en locaties waar parkeren niet mogelijk zal zijn voor zowel inwoners als bezoekers van Zaltbommel:

  • Op zaterdag 19 augustus, tussen 17.00 uur en 23.30 uur, zal parkeren niet toegestaan zijn in de Gamerschestraat (tussen Markt en Karstraat), Markt, Tolstraat en Waterstraat.

  • Van vrijdag 18 augustus 14.00 uur tot maandag 21 augustus 12.00 uur zal het parkeerterrein Rotterdamsebol ontoegankelijk zijn.

  • Op dinsdag 22 augustus, van 14.00 uur tot 23.00 uur, zal parkeren niet mogelijk zijn in de Gamerschestraat (tussen Markt en Karstraat).

  • Op woensdag 23 augustus, van 18.00 uur tot en met 25 augustus 02.00 uur, zullen de Boschstraat, Gamerschestraat (tussen Markt en Karstraat en Markt), Gasthuisstraat, Tolstraat en Waterstraat niet beschikbaar zijn voor parkeren.

  • Van 22 augustus 2023, 14.00 uur, tot en met maandag 28 augustus, 12.00 uur, zal parkeren op de Markt niet toegestaan zijn. De zaterdagmarkt zal verplaatst worden naar de Gamerschestraat.

Deze tijdelijke maatregelen zijn nodig om de veiligheid van de activiteiten te waarborgen en om een vlotte doorgang voor hulpdiensten te garanderen. Bewoners en ondernemers in de genoemde straten zullen hierover geïnformeerd worden via schriftelijke communicatie. Daarnaast zullen er borden en elektronische lichtborden op de locaties zelf geplaatst worden om deze boodschap te verspreiden.

Alternatieve Vervoerswijzen

De organisatie van de Bommelweek moedigt bezoekers aan om te voet, per fiets, of met het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Indien dit niet mogelijk is, wordt geadviseerd om gebruik te maken van de reguliere parkeerplaatsen in de omgeving. Het is belangrijk om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen om de doorstroming soepel te laten verlopen.

Voertuig Weggesleept?

Indien voertuigen niet tijdig worden verplaatst van de bovengenoemde locaties, zal de organisatie genoodzaakt zijn deze weg te slepen. Weggesleepte voertuigen zullen worden ondergebracht bij de bewaarplaats van Van Eijck Mobility in ’s-Hertogenbosch.

Meer Informatie

Wilt u meer te weten komen over de Bommelweek en het uitgebreide programma? Bezoek dan de officiële Facebookpagina van de organisatie: https://www.facebook.com/bommelweek voor het laatste nieuws en updates.

vaccin overval vakantiepark bouwplaats onweer donkerstraat Kentalis Compas College Oude Bosscheweg Klompenmakershof briefstemmen binnengracht geweld Lareb oudjaar Aart Robbertstraat