Bestuurder blauwe auto gezocht na dodelijk ongeluk IJsselstein

IJsselstein - De politie is op zoek naar een specifieke getuige van een dodelijk verkeersongeluk gisteravond op de Utrechtseweg. Daarbij viel een dode en raakten drie mensen gewond. De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk. Op camerabeelden in de buurt is een kleine, blauwe auto te zien. De bestuurder van die auto heeft het ongeluk mogelijk gezien. We komen daarom graag in contact met deze persoon.

Rond 22:00 uur kwamen drie auto’s met elkaar in botsing. Daarbij kwam een 29-jarige bestuurder uit IJsselstein kwam om het leven. Twee vrouwen van 47 en 21 jaar uit Zaltbommel raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een derde gewonde, een man van 24 uit Vianen is ter plaatse behandeld. De ravage was flink en de Utrechtseweg is uren afgesloten geweest. De politiecollega’s van de VOA (verkeersongeval analyse) en het TVT (tactisch verkeersteam) doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Tips?
Naast de genoemde bestuurder van de blauwe auto komt de politie ook graag in contact met mogelijk andere getuigen. Heeft u bruikbare informatie? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

mulitfunctioneel centrum Zaaiwaard minderjarige Feestweekend Dirk Louter zilver kidsswing Meierijstad De Lucht Verkeer Dreumel Verkeersveiligheid Bruchem-Kerkwijk salmonella Minister Koolmees Zandweg