Verdachte autodiefstal na achtervolging en zoekactie aangehouden

Tilburg - Een 39-jarige man uit Zaltbommel is afgelopen nacht omstreeks 04.20 uur op het Harry Brooshof na een achtervolging en zoekactie door de politie aangehouden op de verdenking van autodiefstal.

De politie kreeg woensdag 7 september 2022 omstreeks 04.00 uur een melding dat op de Olmenstraat een Mercedes werd gestolen. De melder zag nog dat de auto richting de Bredaseweg reed. Alle beschikbare politie eenheden keken naar de gestolen auto uit. Agenten zagen de bedoelde auto rijden op de Turnhoutsebaan richting Goirle / Poppel. De dienders gaven een stopteken waaraan door de bestuurder niet werd voldaan. Er ontstond een achtervolging.

Hek
Uiteindelijk botste de bestuurder met de gestolen auto op de Tilburgseweg tegen een hek. De agenten zagen nog twee mannen de auto uit vluchtten. Tijdens de daarop volgende zoekactie werd één verdachte aangehouden. Hij had zich onder een geparkeerde auto verstopt. De recherche stelt een nader onderzoek in.

lichtmast statushouders annemersbedrijf J.A. van Boxtel BV ZBB onderzoeksbureau Arcadis gemeentehuis noodbevel Hogesteeg brandweerpost Joris Baudoin Hondsneststraat Klompenmakershof leger Stientje van Veldhoven brievenbus