Bestuurder voor de 4e keer gepakt voor het rijden zonder rijbewijs

Zaltbommel - De politie zag omstreeks 23:30 uur over de Steenweg een snorfiets voorbij scheuren waarvan een aantal zaken niet in orde bleken. De bestuurder moest even snel naar het tankstation om sigaretten te halen.
 
Dit even snel ging iets langer duren. De bestuurder bleek namelijk geen rijbewijs te hebben. In totaal was de man al 3x eerder gepakt voor het rijden zonder rijbewijs, dit in amper 3 jaar tijd. Vandaag kwam daar weer dus eentje bij waardoor de teller nu op 4x staat. De man, een 30 jarige man uit Zaltbommel, verklaarde wel al bezig te zijn met zijn rijbewijs maar dat de theorietoets hem in de weg zat.
 
De 30 jarige man heeft een proces verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs. De snorfiets waar hij op reed is inbeslaggenomen en zal bij de Officier van Justitie worden voorgelegd om te worden vernietigd.
windstoten wespen Waaldijk Zwanenburg Alcoholwet bestuurskrachtonderzoek buurtteam Zaltbommel Ondernemersvereniging de Zandmeren annemersbedrijf J.A. van Boxtel BV fiets Burgemeester Geurts samenleving laadpaal Lareb enkelband