Bestuurder voor de 4e keer gepakt voor het rijden zonder rijbewijs

Zaltbommel - De politie zag omstreeks 23:30 uur over de Steenweg een snorfiets voorbij scheuren waarvan een aantal zaken niet in orde bleken. De bestuurder moest even snel naar het tankstation om sigaretten te halen.
 
Dit even snel ging iets langer duren. De bestuurder bleek namelijk geen rijbewijs te hebben. In totaal was de man al 3x eerder gepakt voor het rijden zonder rijbewijs, dit in amper 3 jaar tijd. Vandaag kwam daar weer dus eentje bij waardoor de teller nu op 4x staat. De man, een 30 jarige man uit Zaltbommel, verklaarde wel al bezig te zijn met zijn rijbewijs maar dat de theorietoets hem in de weg zat.
 
De 30 jarige man heeft een proces verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs. De snorfiets waar hij op reed is inbeslaggenomen en zal bij de Officier van Justitie worden voorgelegd om te worden vernietigd.
nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
kernatlassen quarantaine mountainbike lichtmast station A59 Hugo de Jonge boomziekte Bern Rietschoof annemersbedrijf J.A. van Boxtel BV vernieling Ridderstraat Eendenkooi Driebergen