Getuigen gezocht van woningoverval in Zaltbommel

Op zondagmiddag 3 januari rond 16.30 uur belt er een onbekende man aan bij een woning aan de A.F. De Savornin Lohmanstraat in Zaltbommel. De bewoonster doet open en de man stapt meteen de woning binnen.
 
Hij had geen wapen bij zich, maar hij dreigde wel met geweld en eiste geld. Uiteindelijk ging de man er vandoor met de pinpas van de vrouw en zij bleef gelukkig ongedeerd.
Er is niet veel van de man bekend en daarom heeft de politie jullie hulp nodig. Er is in de omgeving gezocht en buurtonderzoek gedaan, maar kunnen nog zeker tips gebruiken. Heb jij iets opvallends gezien of gehoord rond dat tijdstip? Of heb je een camera hangen in de omgeving? Laat het de politie dan weten via 0900-8844. Tips doorgeven kan ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Vermeld daarbij dit nummer: 2021004577.
Esdoornstraat Waardenburg Altena Wethouder Posthouwer belasting Krommenie De la Reystraat Kolkweg woningoverval proces verbaal Prins Bernhardweg Stichting Insert Dwarsstraat Ministerie van Volksgezondheid verblijfsvergunning