Aanhouding na achtervolging in Zaltbommel

Deze feiten worden bij een 33 jarige inwoner uit Den Bosch ten laste gelegd. Gistermiddag tegen een uur of vijf zag de politie een Opel Corsa rijden. Toen de agenten eenmaal het kenteken controleerde bleek de auto als gestolen te zijn opgegeven. De bestuurder van dit voertuig probeerde nog te vluchten waardoor er een korte achtervolging ontstond door het centrum van Zaltbommel.
 

Toen de bestuurder door kreeg dat vluchten met zijn auto niet ging lukken probeerde hij dit te voet. Omdat de bestuurder zijn auto niet stil had gezet in zijn vluchtpoging kwam deze tegen een geparkeerde auto tot stilstand. De 33 jarige verdachte is naar een korte achtervolging te voet alsnog aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Nijmegen. Eerder op de dag was er met dit voertuig bij een tankstation getankt zonder te betalen. De verdachte mag ook een verklaring afleggen waarom hij zonder rijbewijs reed, heling en het verlaten van plaats ongeval zullen ook in het dossier terug komen.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
De Vrije Heeren hardloper Toepadweg stoeptegels 010-groep getuigen gezocht testbewijs Hugo de Groot windstoten Zwanenburg vervoersverbod Molenstraat ruitenkrabber Hoorzik wapenbezit