Bestuurder na dodelijk ongeval in Zaltbommel doorgereden

ZALTBOMMEL - De politie is bezig met een onderzoek naar een dodelijk ongeval waarna de bestuurder van een bestelauto is doorgereden. Het gebeurde zondagmiddag 30 mei rond half 1 ter hoogte van de Ketelsteeg. Het slachtoffer, een 52-jarige man uit Zaltbommel, was daar aan het hardlopen toen de aanrijding plaatsvond. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken.

Tips van buurtbewoners

Na het ongeval is de politie direct begonnen met een onderzoek en werd er onder meer Burgernet ingezet waar een aantal bruikbare reacties op kwamen. Ook heeft de politie Bommelerwaard een getuigenoproep geplaatst op Facebook. Een alerte buurtbewoner had het bericht gezien en sloeg aan op de bestelauto. Dankzij deze tip is de bestelauto gevonden en meegenomen voor forensisch onderzoek.

De politie is nog opzoek naar de bestuurder. Heeft u informatie of was u getuige en heeft u zich nog niet gemeld? Neem dan alsnog contact op via 0900-8844.

Gasthuisstraat televisie Oekraine Uilecotenweg brandweer Galder hondenbelasting bladcontainer afval Zaaiwaard Bezoekerscentrum De Grote Rivieren werkzaamheden De Poorterij gemeentehuis Rijksoverheid