Winkeldief aangehouden na korte achtervolging

ZALTBOMMEL - Zaterdagmiddag 21 augustus kreeg de politie een melding van een winkeldief. Personeel van een winkel aan de Boschstraat in Zaltbommel zat rennend achter de vluchtende verdachte aan.
 
Met meerdere eenheden gingen de agenten die kant op. Na een korte zoekslag in de omgeving werd een van de eenheden aangesproken door een buurtbewoner van de Aart Robberstraat. Deze gaf aan dat de man welke zojuist achtervolgd werd door het winkelpersoneel zich verschanste op een dak in zijn tuin. Toen een agent de tuin in kwam probeerde de verdachte nog via een aantal schuttingen en tuinen te vluchten. Te vergeefs.. Hij werd door de agenten aangehouden. De man bleek, een dag eerder, in een ander filiaal van de winkel in Kerkdriel een diefstal te hebben gepleegd. Gister kon door oplettendheid van het winkelpersoneel in Zaltbommel een nieuwe diefstal worden voorkomen. De verdachte, een 36-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats in Nederland, is ingesloten. De recherche onderzoekt de zaak.
Bern kenteken 's-Hertogenbosch H.M.F. Bruls oudjaar laadpaal korfbalveld handhaving Parallelweg getuigen gezocht 't Buske zwemwater xtc-lab Gisbert Schairtweg Team Verkeer Oost-Nederland