Winkeldief aangehouden na korte achtervolging

ZALTBOMMEL - Zaterdagmiddag 21 augustus kreeg de politie een melding van een winkeldief. Personeel van een winkel aan de Boschstraat in Zaltbommel zat rennend achter de vluchtende verdachte aan.
 
Met meerdere eenheden gingen de agenten die kant op. Na een korte zoekslag in de omgeving werd een van de eenheden aangesproken door een buurtbewoner van de Aart Robberstraat. Deze gaf aan dat de man welke zojuist achtervolgd werd door het winkelpersoneel zich verschanste op een dak in zijn tuin. Toen een agent de tuin in kwam probeerde de verdachte nog via een aantal schuttingen en tuinen te vluchten. Te vergeefs.. Hij werd door de agenten aangehouden. De man bleek, een dag eerder, in een ander filiaal van de winkel in Kerkdriel een diefstal te hebben gepleegd. Gister kon door oplettendheid van het winkelpersoneel in Zaltbommel een nieuwe diefstal worden voorkomen. De verdachte, een 36-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats in Nederland, is ingesloten. De recherche onderzoekt de zaak.
nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
appartement Mgr. Zwijsenplein Mercedes explosie camping hulpdiensten Wethouder Posthouwer hert volkswagen polo Arnhem slechthorend storing brandbom waterpolitie Maaijenstraat