Celstraf Baas illegale sigarettenfabriek Zuilichem

De 36-jarige man uit Litouwen die wordt gezien als leider van een illegale sigarettenfabriek in Zuilichem is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar. De man wordt verantwoordelijk gehouden voor de productie van 1,8 miljoen illegale sigaretten.

In samewerking met de douane doet de politie 25 april 2019 een inval in een loods in Zuilichem. Bij deze inval treffen de agenten een volwaardige productielijn van sigaretten aan. Tijdens de inval waren er 9 mensen bezig met de productie van illegale sigaretten. De 36-jarige man uit Litouwen is de huurder van de loods en werknemers wijzen hem als leidinggevende aan. Hij was de spil in het geheel en zorgde ervoor dat de fabriek draaiende bleef. De werknemers die in de loods in Zuilichem zijn aangetroffen zijn eerder al door de rechtbank Overijssel veroordeeld tot gevangenisstraffen van 6 maanden.

 

A.F. De Savornin Lohmanstraat duurzaam A50 Hanna Verboom wildemanweg waaljutter gasleiding Jan-Hein de Vreede begraafplaats ambulance Zaltbommelse stadpark vervoerssector Thorbeckestraat Zandmeren A59