Celstraf Baas illegale sigarettenfabriek Zuilichem

De 36-jarige man uit Litouwen die wordt gezien als leider van een illegale sigarettenfabriek in Zuilichem is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar. De man wordt verantwoordelijk gehouden voor de productie van 1,8 miljoen illegale sigaretten.

In samewerking met de douane doet de politie 25 april 2019 een inval in een loods in Zuilichem. Bij deze inval treffen de agenten een volwaardige productielijn van sigaretten aan. Tijdens de inval waren er 9 mensen bezig met de productie van illegale sigaretten. De 36-jarige man uit Litouwen is de huurder van de loods en werknemers wijzen hem als leidinggevende aan. Hij was de spil in het geheel en zorgde ervoor dat de fabriek draaiende bleef. De werknemers die in de loods in Zuilichem zijn aangetroffen zijn eerder al door de rechtbank Overijssel veroordeeld tot gevangenisstraffen van 6 maanden.

 

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
Bulkseweg Hogebankweg bomen kappen bedreiging landbouwvoertuig bijen afstandsonderwijs noodweer Westlanderstraat Kazemat vals geld parkeerautomaat notenboom Over de Maas Poederoijen