Rommelmarkt HHG Zuilichem - Brakel

Zaterdag 26 september 2020 is er een rommelmarkt van 10:00 – 14:00 uur aan de Uilkerweg 21B in Zuilichem. Op deze rommelmarkt vindt u o.a. meubels, antiek, brocante, decoratie, boeken, kinderkleding, elektrische apparaten, speelgoed en servies/glaswerk.

U kunt tijdens de markt tevens uw oude metalen en lege statiegeldflessen inleveren. De opbrengst van de markt is bestemd voor de aflossing van de kerk en pastorie.

Let op: tijdens de markt gelden de huidige richtlijnen van de RIVM en er zullen maximaal 120 personen toegelaten worden op het terrein. Het kan dus voorkomen dat u even moet wachten voordat u mag snuffelen tussen de rommelmarktspullen.

Meer info: Bertine Bijl (06-10599143) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Iedereen van harte welkom! Hartelijke groet, de activiteitencommissie van HHG Zuilichem – Brakel.

Ps. Parkeren is mogelijk bij de Gereformeerde Kerk, Zijlstraat 1, Zuilichem.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
Hengelsportfederatie Midden-Nederland herdenkingsmonumenten illegaal vuurwerk autobrand Lange Steigerstraat defensie inbraak gemeenteraadsverkiezingen kittens Rob Jetten witwassen Woerden openbare gebouwen basisbeurs hondenpoep