Uitspraak inzake voorhanden hebben illegaal vuurwerk

Op 12 december 2020 werd in de auto van een 34 jarige inwoner van Zuilichem 165 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit vuurwerk is destijds in beslag genomen en er werd tevens een onderzoek tegen deze verdachte opgestart.
 
Er is na onderzoek proces-verbaal tegen deze persoon opgemaakt, wat is ingestuurd naar het Openbaar Ministerie. Afgelopen week is deze zaak voor de enkelvoudige politierechter gebracht. Daar was de eis van de officier van justitie 12 maanden gevangenisstraf, waarvan 6 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar. Tevens werd onttrekking aan het verkeer gevraagd van het betreffende vuurwerk. Op zitting werd meteen vonnis gewezen. De rechter vonniste conform de eis van de officier van justitie, met aftrek van zijn tijd die hij in voorarrest had doorgebracht. Het vuurwerk werd tevens onttrokken aan het verkeer.
nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
De Vrije Heeren ruitenkrabber Bezoekerscentrum De Grote Rivieren bomen koophuis shertogenbosch gemeentepenning Stichting Kunstweek drinkwater Dorpsraad Kruidenaan fiets Minister Koolmees hooibalen bedrijfsinbraak