251 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen bij woning in Zuilichem

ZUILICHEM - Afgelopen vrijdag 10 december is de politie naar aanleiding van binnengekomen informatie een woning in Zuilichem binnen gegaan. In de woning werd 251 kilo illegaal en professioneel vuurwerk aangetroffen.
 
Een 18-jarige inwoner van Zuilichem is aangehouden. Het vuurwerk is in beslag genomen en zal na onderzoek worden vernietigd. Tegen de eigenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Melden vuurwerk

De politie reageert snel op meldingen van burgers over transport, handel, opslag en gebruik van illegaal vuurwerk en op meldingen over misbruik van legaal vuurwerk. Heeft u het idee dat er bij u in de omgeving vuurwerk opgeslagen ligt, op een niet toegestane manier wordt verhandeld of vervoerd gaat worden? Bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
 
foto: politie.nl
 
illegaal vuurwerk zuilichem2
aardgas VWS Dorpsraad bouwplaats François-Willem De Virieu Digitaal Corona Certificaat corgelderland-zuid Waaldijk Zaltbommelse Binnenstad Weitjesweg Westlanderstraat coronavirus opknapbeurt Delwijnen flexwoningen