Auto te water in Zuilichem, omstanders verrichten een heldendaad

ZUILICHEM - Zaterdagmiddag 30 juli kreeg de politie een melding dat er een auto te water was geraakt in een sloot langs de N322. Met meerdere eenheden is de politie ter plaatse gegaan. Tijdens het aanrijden kregen de agenten te horen dat er nog iemand in het voertuig zat en dat meerdere omstanders Helden te water zijn gegaan om het slachtoffer uit de auto te halen. Toen de eerste eenheid van de politie ter plaatse kwam was het slachtoffer al uit de auto. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
De N322 is gistermiddag nog een hele lange tijd dicht geweest omdat de politie onderzoek moesten doen naar de toedracht van dit ongeval.
 
* Een van de omstanders heeft, voordat hij het water in is gegaan, zijn bril afgegeven aan een persoon die op de kant is blijven staan. De bril is in de hectiek vergeten terug te geven. De politie komt graag in contact met de persoon die de bril heeft aangenomen zodat de eigenaar zijn bril terug kan krijgen.
 
foto:politie
nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
Paddenstoelenbuurt Nieuwe Tijningen veerpont regenwater zwerfafval huurwoning Veiligheidsrisicogebied bijeenkomst installatiebedrijf Modderkolk zwembad scooter Dalemstraat De Ooijk ongeval Uden