Meldpunt toeslagenaffaire Belastingdienst Maasdriel

De gemeente Maasdriel wil ouders die getroffen zijn door problemen met de kinderopvangtoeslag graag helpen. Dat kan alleen als zij weet om wie het gaat. De Belastingdienst geeft vanwege privacywetgeving de contactgegevens niet door. De gemeente roept ouders uit de gemeente Maasdriel die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire van de Belastingdienst op zich te melden.

Ondersteuning nodig? Meld u!

Bent u door de toeslagenaffaire van de Belastingdienst in de problemen gekomen, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, inkomen, zorg of de opvoeding van uw kinderen? Is de financiële compensatie door de Belastingdienst/Toeslagen onvoldoende om uit uw schulden te komen? Hebt u hulp en ondersteuning nodig? Neem dan contact op met het Gebiedsteam van de gemeente Maasdriel via het telefoonnummer (0418) 63 88 88 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Melding maken bij de Belastingdienst

Als u benadeeld bent met de kinderopvangtoeslag door de Belastingdienst, dan is het ook belangrijk dat u zich meldt bij de Belastingdienst. Dat kan telefonisch via het telefoonnummer 0800 23 58 358.

webshop Gebr. van Kessel misdaad anoniem bedreiging Tijningenplas humanitaire hulp Dongen Rijnconsult rioolgemalen handsfree Basisregistratie Personen Barbara Visser Moffendijk archeologen bestuursakkoord