Zoektocht naar daders en getuigen brandstichtingen

De politie doet volop onderzoek naar de brandstichtingen in Hedel en aan de Ipperakkeren in Kerkdriel tijdens de jaarwisseling en de weken daarna. Bij de politie kwamen al herkenbare beelden binnen. Burgemeester Van Kooten roept iedereen die iets gezien heeft of weet van de brandstichtingen op om zich te melden: “De gebeurtenissen zijn onacceptabel.

Zeker het geweld tegen de hulpverleners. We doen er samen met de politie alles aan om de daders te achterhalen, zodat we ook de schade op hen kunnen verhalen. Ik roep de daders op zich nu te melden. Als de daders via het recherchewerk worden gevonden, zullen ze wat mij betreft nog steviger aangepakt worden.”

Melding maken

Heeft u iets te maken met de brandstichtingen? Meld u zich dan bij de politie. Weet u iets van de brandstichtingen of heeft u beelden in bezit? Meld dit dan bij de politie via het telefoonnummer 0900 88 44 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800 7000 of de website van Meld Misdaad Anoniem.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
handgranaat warmteproductie Burgemeester Posweg Hogesteeg Bertus de Leeuw vliegtuig claxon mondkapjes crimineel TBS Hanna Verboom Waterstraat drugspand vaccin Dreumel