Onderzoek voor Bommelerwaardse toeristische ondernemers

De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel zetten in op het versterken van recreatie en toerisme in de Bommelerwaard. Dat doen ze met streekgerichte marketing onder de noemer van Beleef Bommelerwaard. Daarnaast willen de gemeenten recreatieve ontwikkelingen faciliteren. Om dit te kunnen doen, is er inzicht nodig in het recreatieve aanbod, de capaciteit en de gebruikers ervan. Daarom stuurden de gemeenten toeristische ondernemers in de Bommelerwaard een e-mail om mee te doen aan een onderzoek: Aanbodmonitor Bommelerwaard.

Neem deel aan het onderzoek!

De toeristische ondernemers in de Bommelerwaard ontvangen deze week een enquête vanuit ‘De Afdeling Onderzoek’, het bureau dat het onderzoek uitvoert in opdracht van de gemeenten. Bureau Toerisme Bommelerwaard, onderdeel van Bureau Toerisme Rivierenland, coördineert het onderzoek.

Privacy gewaarborgd

Het onderzoeksbureau behandelt alle gegevens vertrouwelijk. De rapportage is een weergave van de totalen en niet van individuele gegevens. Gevoelige individuele gegevens/antwoorden worden niet aan derden verschaft en blijven buiten de rapportage van het onderzoek.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het onderzoek? Of bent u toeristisch ondernemer in de Bommelerwaard en heeft u geen e-mail over het onderzoek ontvangen? Neem dan contact op met Tomas Ooijevaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Ondernemersteam Bommelerwaard.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
veegwagen Barbara Visser veiligheidsrisico cocaine Bronstijd Kil van Hurwenen bladblazer Parkeiland chantage Essentaksterfte Stationsstraat Bommelerwaard warmteproductie VMBO afpersing