Onderzoek voor Bommelerwaardse toeristische ondernemers

De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel zetten in op het versterken van recreatie en toerisme in de Bommelerwaard. Dat doen ze met streekgerichte marketing onder de noemer van Beleef Bommelerwaard. Daarnaast willen de gemeenten recreatieve ontwikkelingen faciliteren. Om dit te kunnen doen, is er inzicht nodig in het recreatieve aanbod, de capaciteit en de gebruikers ervan. Daarom stuurden de gemeenten toeristische ondernemers in de Bommelerwaard een e-mail om mee te doen aan een onderzoek: Aanbodmonitor Bommelerwaard.

Neem deel aan het onderzoek!

De toeristische ondernemers in de Bommelerwaard ontvangen deze week een enquête vanuit ‘De Afdeling Onderzoek’, het bureau dat het onderzoek uitvoert in opdracht van de gemeenten. Bureau Toerisme Bommelerwaard, onderdeel van Bureau Toerisme Rivierenland, coördineert het onderzoek.

Privacy gewaarborgd

Het onderzoeksbureau behandelt alle gegevens vertrouwelijk. De rapportage is een weergave van de totalen en niet van individuele gegevens. Gevoelige individuele gegevens/antwoorden worden niet aan derden verschaft en blijven buiten de rapportage van het onderzoek.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het onderzoek? Of bent u toeristisch ondernemer in de Bommelerwaard en heeft u geen e-mail over het onderzoek ontvangen? Neem dan contact op met Tomas Ooijevaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Ondernemersteam Bommelerwaard.

pluktreintrekker Katarijnehof Wildbeheer Bommelerwaard ZBB Delwijnensestraat 112 Kerkdriel school Kweldijk Scheepsongevallen Hurwenen KVK vals geld Alem hoogte boete